Adventure DTS

Fra 10.oktober 2022, til 10.juni 2023

Vil du være med på en opplevelse sammen med Gud?

Igjennom undervisning og reise til spennende steder – med nye venner fra hele verden – blir du å dykke dypere i hva det betyr å være Jesu disippel.
Kom og opplev Guds fantastiske kjærlighet som forandrer alt.
Kom og oppdag mer av Guds kall for ditt liv.

Bli med til Nordland og begynn din reise!

Undervisning

Vi utfordres både i og utenfor klasserommet, lærerike øyeblikk skjer igjennom hele uken. Talerne er internasjonale og deler fra Bibelen og sin egen livserfaring. Vi har nye tema og lærere hver uke. Sammen, jobber både studenter og stab mot det samme målet: Å kjenne Gud og gjøre ham kjent. Du vil bli utfordret, få kunnskap, jobbe i team og ta i bruk det du lærer.

Temaer: Å høre Guds stemme • Guds natur og karakter • Den hellige ånd • Jesus som Herre • Identitet i Kristus • Bønn/Forbønn • Bibeloversikt • Tilbedelse • Hvordan dele evangeliet • Relasjoner og hvordan å jobbe som team • Jesu person og gjerninger • Bibelsk verdensbilde • Misjon, unådde og nasjonene

OpplevelsesUker

OpplevelsesUker

I disse ukene drar vi på opplevesereise med Gud lærer å elske folket og vilmarken i Nordland. Hver uke blir unik!

Lovsang på fjelltopper, overnattingstur igjennom nasjonalparker, grotteturer, bygder og øyer, padle i kajakk og snøhulegraving.

Møt folket i nord og bli med på lokale arrangement. OpplevesesUker representerer selve hjertet til UIO Nordland og skjer minst 7 ganger igjennom DTSen.

Outreach

Outreach er en unik mulighet til å oppleve nye kulturer og være en misjonær. På outreach er målet todelt: Vi ønsker å fortelle mennekser om Jesus og vise hans kjærlighet igjennom gjerninger.
Outreach kan inneholde evangelisering, gatemøter, støtte opp om kirker, skoler, med ungdom og arbeid i slummen.
Gud elsker nasjonene, og det gjør vi også! Jesus gav denne befalingen, «Gå ut i hele verden og forkynn evangeliet for alt som Gud har skapt!» Markus 16:15

Vi har tre områder spesielt på vårt hjerte: Grønland, Himalaya, Øst-Africa.
Menneskene der er våre folk.

Datoer

10.oktober 2022, til 10.juni 2023

Pris

Undervisningsdel: 54,900 NOK
Outreach-del: 25,000 NOK

Totalt: 79,900 NOK

*Dette inkludere alt av undervisning, kost, losji og reise igjennom DTS. Ikke inkludert er reise til og fra DTS, visum og vaksiner.

Etter du har betalt registreringsavgiften på 2000 NOK ber vi om at du betaler det some er igjen av avgiftene for undervisningsdelen (52900) for du kommer. Du kan betale i to avdrag (eks. 30000 og 22900) og får en faktura på email med detaljene og fristene for betalingen.
Betaling for Outreach-delen må betales før du reiser. Du får heller ikke reise hvis du ikke har betalt for undervisningsdelen før avreise.
Det er også mulighet å betale med kort på senteret.

Bli med oss i Nordland, Nord-Norge
og begynn ditt eventyr!

We know it is no small thing to take that first step into missions.
We’d love to get in touch with you, so contact us or apply and we will get back to you! 
We are excited to have you here on our website and hope you will come visit us in person soon. 

Kontakt oss

Vi slår gjerne av en prat

Personvern