Adventure DTS

September 2020 til juni 2021

Adventures Disippeltreningsskole (DTS) er for de som lengter etter en spennende reise med Gud! Senteret vårt finner du i Nordland, et nydelig fylke som strekker seg ut langs kysten, rundt polarsirkelen. De tre forskjellige linjene våre gir deg gode muligheter til å møte Gud i sitt mangfold. Gjennom Friluftslivet kan du oppleve den fantastiske naturen i Nordland. Gjennom REACH (Evangeliseringen) kan du oppdage Guds hjerte for mennesker eller så kan du utforske friheten Gud kaller oss til gjennom Lovsangen. Vi tror at hvert minutt av hver eneste dag med Jesus er en spennende reise, og vi ønsker å oppdage enda mer. Er du klar for en slik reise?

Neste Adventure DTS starter i september og varer til slutten av mai.

Som en del av Ungdom i Oppdrag (UIO/YWAM) internasjonalt fokuserer DTS-en på å kjenne Gud og gjøre ham kjent. Det innebærer å hjelpe deg til å møte Gud som en kjærlig Far, og oppmuntre deg til å utforske dine talent og lidenskaper. Dette vil utruste deg til et liv som vil vise verden at det finnes en levende Gud.

Skolen har en kombinasjon av undervisningsuker, spennende uker ute i felten med sporet ditt, samt Outreach til nærområdet og til verdens ender.

Undervisningen
I klasserommet lærer vi å kjenne Gud. Lærerne, som kommer i fra hele verden, har en bred erfaring og mye visdom fra et levd kristenliv. Hver lærer fokuserer på et tema. Eksempel på tema er:

· Guds farshjerte
· Å høre Guds stemme
· Den Hellige Ånd
· Identitet i Kristus
· Bibelsk verdensbilde
· Bønn og lovsang
· Misjon
· Relasjoner
· Evangelisering

DTS-en er designet til å lede deg i vekst, både i hode- og hjertekunnskap, og gi deg noen praktiske verktøy som hjelper deg å ta i bruk det du lærer. Derfor er undervisningsukene relevante og brukbare for hverdagen. Jesu lære forandret liv, og det er også vårt mål. At du skal kjenne Gud bedre, kjenne deg selv bedre, og verden rundt deg. Ukene i klasserommet vil åpne øynene dine, få deg til å tenke, vise deg Guds karakter, og gi deg nye perspektiv, frihet og forløse nytt liv.

DTS-en er et fellesskap, et miljø en kan leve og lære i. Det utfordrer deg til å leve som Jesus hver dag. Å leve tett sammen i et slikt fellesskap føder vennskap, perspektiv og kulturell forståelse som du vil ta med deg resten av livet. Vårt mål er å skape en plass der vi oppmuntrer til å bruke tid med Gud og lytte til ham.

Outreach
Outreach-delen av skolen er mye mer enn en turistopplevelse i et eksotisk land, langt borte. I løpet av denne delen av DTS-en får du sjansen til å leve ut det du har lært. Det er nå troen vises i handling. Fokuset på Outreach er å dele evangeliet, kunnskapen om Gud, til de som ikke kjenner ham. Dette er en viktig del av å «gjøre ham kjent».

Velg ditt linjefag
De tre forskjellige linjene du kan velge mellom, tilbyr et vidt spekter av muligheter for mennesker med forskjellige interesser. Enten du elsker å springe i fjellene, nå ut til nye venner, eller dukke dypt inn i lovsangen, tror vi at det er mye vi kan oppdage sammen. Hver tredje uke kommer vi til å dele oss inn i våre respektive grupper for å utforske skjønnheten i denne delen av Norge. Friluftsliv? REACH? Lovsang? Valget er ditt.

Se filmen