Adventure DTS

1. oktober 2021 til 27. mai 2022

Lengter du etter en opplevelse med Gud? Gjennom undervisning og reiser til spennende steder – sammen med nye venner fra hele verden – dykker du dypere ned i hva det vil si å være en disippel av Jesus.
Vi tror du vil oppleve Guds kjærlighet på en slik måte at du aldri blir den samme igjen, og at du vil oppdage mer av Hans formål med livet ditt.

Bli med oss i Nordland for å begynne din DTS opplevelse!

Undervisning
Vi lærer i og utenfor klasserommet, og deler liv igjennom ukene sammen. Lærerer fra hele verden kommer og underviser fra Bibelen og deler fra eget liv. Nye temaer har nye lærere, hver uke. Sammen, både som student og stab, vil vi jobbe mot det samme målet; «Å lære å kjenne Gud og gjøre ham kjent». Du vil bli utfordret, få kunnskap, jobbe i smågrupper, og anvende det som blir undervist.

Tema
· Høre Guds stemme · Guds karakter og natur · Den Hellige Ånd · Jesus som Herre · Identitet i Kristus · Bønn & forbønn
· Oversikt over Bibelen · Tilbedelse · Evangelisering · Relasjoner · Jesu person og gjerninger · Bibelsk verdensbilde · Misjon

Adventure Week
Vi drar på opplevelsestur med Gud, lærer å elske folket og vildmarken i Nordland. Hver uke vil være unik! Tilbe på de høyeste fjell, vandre igjennom nasjonalparker, utforsk grotter, byer og øyer, nyt kajakktur og snøhulegraving. Bli kjent med folket, vær med på det som skjer i området. Adventure Week uttrykker selve hjerte til UIO Nordland og skjer 8 ganger i løpet av DTSen.

Outreach
Outreach er en unik mulighet til å oppleve nye kulturer og gi deg en smak av hva det vil si å være en misjonær!
På outreach er målet todelt; Vi ønsker å fortelle mennesker om Jesus, og også vise hans kjærlighet gjennom praktiske handlinger!
Outreach inneholder alt fra evangelisering, gatemøter og undervisning, til arbeid blant barn og unge, helse- og slumarbeid.
Gud elsker nasjonene, og det gjør vi også! Jesus ga denne befalingen: «Gå ut i hele verden og forkynn evangeliet for alt som Gud har skapt!»

Vi har tre områder på våre hjerter; Grønland, Himalaya og Øst-Afrika. Dette er vår adopterte familie.

Pris & dato
Adventure DTS 2021 starter 1.oktober 2021 og avslutter 27.mai, 2022.
Undervisningsdelen koster 49'900 kr
Outreachdelen koster 30'000 kr
Totalsum 79 900 kr
*dette inkludere alle kostnader på undervisning, måltider, losji og reiseutgifter i løpet av skolen. Det inkluderer ikke reise til og fra DTS-en og eventuelle utgifter for visum og vaksiner.

Vår DTS er godkjent/støttet av Kristelig Studieforbund