Lovsangslinje

Lovsang er den nyeste linja på DTS’en! Den startet i september 2016, og hr et spesielt fokus på lovsang her i Nord-Norge. Vi tror at lovsang er en nøkkel for å se Guds vilje skje i denne delen av landet. Med en større forståelse av Guds hjerte for lovsang, Hans lidenskap for mennesker, og Hans ord på våre lepper, vil vi utforske en verden av lovprisning og takknemlighet.

Lovsangslinja veksler mellom undervisningsuker sammen med de andre linjene, og å reise rundt i Nordland med et budskap om frihet gjennom lovsang. Vi tror at lovsang, i mye større grad handler om felleskap med Gud, enn musikk og sang i seg selv. Vi vil reise til byer og småplasser, fra fjelltopper til små øyer, for å løfte opp Jesu navn og det faktum at Han er nær. Vil du bli med på denne oppdagelsesreisen?

Mer informasjon

Mer DTS info
Undervisning
Alle Adventure-linjene har undervisning sammen. Hver undervisningsuke har sitt eget tema. Noen av temaene er: Guds farshjerte, Å høre Guds stemme, Den hellige ånd, identitet i Kristus, Bibelsk verdensbilde, Lovsang og bønn, Misjon, Relasjoner og Evangelisering. Undervisningen foregår på både norsk og engelsk. Inkludert i prisen for undervisningsdelen er:
· All undervisning, inkl materiell og bøker
· Losji
· Kost
· All reise med DTS-en

Tjeneste
Vi er her for å vise Guds hjerte for Nordland. Vårt hovedfokus er barn og ungdom. Stab og alle studenter (fra alle linjene) hjelper til på ungdomsklubber og leirer for ungdom her I landsdelen.

Mini outreach
Studentene har også to en-ukers misjonsturer til et sted i Nordland. Uten stab, og i team på tre eller fire, bringes Guds kjærlighet ut i Nordland. Hvert team får en kontaktperson i bygda de reiser til, reisepenger og litt praktisk hjelp. Så bestemmer teamet selv hvilke måter de vil velsigne byggda på.

Praktisk arbeid
Praktisk arbeid er en del av skolen. Dette kan være mopping av gulv, oppvask, vedhogst, fikse biler, male, hagearbeid. osv. Vi prøver også å finne ut om det er noen behov i nabolaget som vi kan hjelpe til med. Det er alltid nok å gjøre!

Outreach Outreach er tiden for å ta «de gode nyhetene» ut til verden! Vi sender som regel ut flere team. Nøyaktig hvor teamene drar og hvor store de er, bestemmes etter at skolen har startet. Vi har alltid reist til Himalaya og ofte til Grønland. Vi har også dratt til Europa, Afrika, Asia, Sør-Amerika, Midtøsten og Stillehavet. Ingen plass er for langt unna for å kunne nås med evangeliet! Inkludert i prisen for Outreach er:
· Alle reisekostnader
· Kost
· Losji
· Alle utgifter for tjeneste

Hva inkluderes ikke i prisen for DTS??
Noen få ting er ikke inkludert i prisen for DTS.
· Visa kostnader
· Reiseforsikring
· Reise til og fra skolen
· Vaksinasjoner for Outreach
· Juleferie
· Personlige utgifter
· Personlig utstyr
Praktisk info
Vår skole varer i ca. ni måneder. I løpet av undervisningsdelen veklser vi mellom 14-15 undervisningsuker, 7-8 uker med linjefag, og 2 uker med (mini)outreach i Nordland. Outreach i utlandet er på 10 uker. Du har fri til jul og påske.

Datoer for Adventure DTS 2019-20:
Vi jobber med ny årsplan for neste skoleår. Ta kontakt for mer info.

Selv om vi har tre ulike linjer vil alle koste det samme. 54 000 kr for undervisningsdel og linjefag + 30 000 kr for Outreach = 84 000 tilsammen.

DTS-en er åpen for alle over 18 år. Vi aksepterer studenter fra alle land og bakgrunner. Fyll ut en søknad eller send oss en epost om du ønsker å ta neste steg i å ta en DTS!
Track Info
Lovsangslinje (7-8 uker i løpet av skolen)

7-8 uker av skolen vil du reise på team i Nordland. Sannsynlige reisemål er:
· Mo i Rana
· Bodø
· Små bygder i Nordland

Det som er inkludert i prisen for disse ukene er:
· Transport
· Kost
· Losji
· Kostnader rundt tjenesten

Du er hjertelig velkommen til å ta med musikkinstrumentet ditt, om du skulle ha et. Vi har et lite utvalgt av instrumenter her på senteret, men ønsker å se flere. Ta gjerne kontakt for videre spørsmål.
Møt DTS staben