REACH linje

REACH handler ganske enkelt om å velsigne mennesker. Bokstavene står for «Reaching people through Evangelism, Acts of mercy, and Church support, out of Heavenly perspective»

I Nordland bor folk i små byer og bygder spredt langs kysten. Det er disse vi ønsker å nå. Vi tror at Gud har en helt spesiell plass i hjertet sitt for hvert enkelt menneske. Vi vil bruke våre ulike gaver og talenter, være kreative, gi liv og være lys.

På REACH-linja veksler vi mellom undervisningsuker med resten av DTS-en og uker der vi utforsker Nordland. Da har vi mange muligheter til å lære om team-arbeid, bruke det vi har lært i undervisningen, og andre ferdigheter en kan bruke for å nå ut til mennesker. Vi gjør alt fra å møte ungdommer på gaten til å velsigne eldre på gamlehjemmet, og oppmuntre de lokale kirkene med dans og sang. Det er nesten ingen grense for hva som kan bli gjort på denne linja! Er du klar for en spennende reise?

Mer informasjon

Mer DTS info
Undervisning
Alle Adventure-linjene har undervisning sammen. Hver undervisningsuke har sitt eget tema. Noen av temaene er: Guds farshjerte, Å høre Guds stemme, Den hellige ånd, identitet i Kristus, Bibelsk verdensbilde, Lovsang og bønn, Misjon, Relasjoner og Evangelisering. Undervisningen foregår på både norsk og engelsk. Inkludert i prisen for undervisningsdelen er:
· All undervisning, inkl materiell og bøker
· Losji
· Kost
· All reise med DTS-en

Tjeneste
Vi er her for å vise Guds hjerte for Nordland. Vårt hovedfokus er barn og ungdom. Stab og alle studenter (fra alle linjene) hjelper til på ungdomsklubber og leirer for ungdom her I landsdelen.

Mini outreach
Studentene har også to en-ukers misjonsturer til et sted i Nordland. Uten stab, og i team på tre eller fire, bringes Guds kjærlighet ut i Nordland. Hvert team får en kontaktperson i bygda de reiser til, reisepenger og litt praktisk hjelp. Så bestemmer teamet selv hvilke måter de vil velsigne byggda på.

Praktisk arbeid
Praktisk arbeid er en del av skolen. Dette kan være mopping av gulv, oppvask, vedhogst, fikse biler, male, hagearbeid. osv. Vi prøver også å finne ut om det er noen behov i nabolaget som vi kan hjelpe til med. Det er alltid nok å gjøre!

Outreach Outreach er tiden for å ta «de gode nyhetene» ut til verden! Vi sender som regel ut flere team. Nøyaktig hvor teamene drar og hvor store de er, bestemmes etter at skolen har startet. Vi har alltid reist til Himalaya og ofte til Grønland. Vi har også dratt til Europa, Afrika, Asia, Sør-Amerika, Midtøsten og Stillehavet. Ingen plass er for langt unna for å kunne nås med evangeliet! Inkludert i prisen for Outreach er:
· Alle reisekostnader
· Kost
· Losji
· Alle utgifter for tjeneste

Hva inkluderes ikke i prisen for DTS??
Noen få ting er ikke inkludert i prisen for DTS.
· Visa kostnader
· Reiseforsikring
· Reise til og fra skolen
· Vaksinasjoner for Outreach
· Juleferie
· Personlige utgifter
· Personlig utstyr
Praktisk info
Vår skole varer i ca. ni måneder. I løpet av undervisningsdelen veklser vi mellom 14-15 undervisningsuker, 7-8 uker med linjefag, og 2 uker med (mini)outreach i Nordland. Outreach i utlandet er på 10 uker. Du har fri til jul og påske.

Datoer for Adventure DTS 2019-20:
Vi jobber med ny årsplan for neste skoleår. Ta kontakt for mer info.

Selv om vi har tre ulike linjer vil alle koste det samme. 54 000 kr for undervisningsdel og linjefag + 30 000 kr for Outreach = 84 000 tilsammen.

DTS-en er åpen for alle over 18 år. Vi aksepterer studenter fra alle land og bakgrunner. Fyll ut en søknad eller send oss en epost om du ønsker å ta neste steg i å ta en DTS!
Track info
REACH linje (7-8 i løpet av skolen)
7-8 uker av skolen vil du reise på team i Nordland. Sannsynlige reisemål er:
· Mo i Rana
· Bodø
· «Trosuke», dvs reisemål er ikke bestemt før avreise…

Inkludert i prisen for disse ukene er:
· Transport
· Kost
· Losji
· Alle tjenestekostnader

Om du vil ha mer informasjon er det bare å ta kontakt.
Møt DTS staben