Syng lovsang, dere i nord og all jordens folkeslag!

UIO Nordland eksisterer fordi alle mennesker fortjener å vite hvem Jesus virkelig er.

  • Lovsang
    Vi drømmer om mennesker som tilber Gud på grunn av deres livsforvandlende møte med ham; folk som går sammen med Gud, og skaper liv hvor enn de går.
  • De unådde
    Vi lengter etter å bringe evangeliet til dem som ikke har hørt det. Vi ønsker å trene, utruste og sende mennesker ut i tjeneste, spesielt til avsidesliggende steder.
  • Barn og unge
    Vi tror at den neste generasjonen i Norge bærer nøkkelen for å bringe Guds rike til vår nasjon. Vi vil prioritere dem, og nå dem med Jesu’ radikale kjærlighet.

Senteret vår

View of our base

Senteret vår

UIO Nordland har senter  et lite tettsted –nord for Fauske. Hver høst ønsker vi nye studenter og medarbeidere velkommen. Vi er fra mange plasser i verdenhver med sin kultur som kommer sammen i en familie  husetSenteret er full av latter, hygge og gode historier! 

Staben vår

Vi kommer fra mange forskjellige nasjoner. Vi bringer hver og èn en unik smak til vår egen internasjonale familie i UIO Nordland! Vi har hatt stab fra land som: Norge, Nederland, Sveits, Australia, Island, Chile, Finland, USA, Frankrike og Kanada.

Kunne du tenkt deg å tjent sammen med oss? Om du har ferdigheter og erfaring fra spesielle yrkesgrupper eller ønsker å utfordre deg selv, har vi mange muligheter her til deg å bli med, både med kortere eller lengre perioder!

Våre tjenester

YWAM Nordland eksisterer for å tjene dem rundt oss. Lengre ned er mange måter vi jobber og tjener for å være der for området og samfunnet for å bygge denne regionen.

 

Ungdomsarbeid
En av de viktigste oppgavene vi kan ta fatt i er å investere i barn og ungdom. Et trygt miljø gjør det mulig for dem å være seg selv og skape gode vennskap. UIO Nordland er med å skape dette igjennom leirer og ungdomsklubber i lokalmiljøet.

Tjenester lokalt i Salten
Vi ønsker å innvolvere oss i Røsvik og området rundt med å hjelpe med skoler, praktisk arbeid, dugnad, ta del i arrangementer og oppmuntre kristne som står mye alene på sine steder.

Café Nordlys
I oktober 2020 startet vi Café Nordlys på UIO senteret. Med høy kvalitet blir kaféen drevet av frivillige med lidenskap for kaffe og mennesker. Den er åpen for folk i nærområdet slik at vi kan bygge relasjoner og bringe liv til bygda vår. Følg oss på Instagram @cafenordlys og Facebook @cafenordlysrosvik for å se mer.

Træna Festivalen
Træna festivalen er en populær musikkfestival som tar plass på øya Træna ute på Helgelandskysten hver sommer. De siste årene har UIO Nordland sendt et team for å hjelpe praktisk på festivalen. Vi ønsker å vise Guds kjærlighet igjennom å tjene og være til stede på samlingen. Ofte ender vi opp i mange fantastiske samtaler om Gud med deltakerne og arbeiderne!

 

Kom til Nordland, i Nord-Norge
og begynn dit eventyr her!

Kontakt oss

Vi slår gjerne av en prat

Personvern