Tjenestegjør

fordi verden trenger å kjenne Jesus

En visjon å jobbe sammen mot

Syng lovsang, dere i nord og all jordens folkeslag!
I UIO Nordland, jobber vi fram mot å få se Guds rike komme
på jorden i nord og til alle verdens ender.
Vi eksisterer fordi alle mennesker fortjener å få møte Jesus.

Tjen som langtidsstab med oss

Tjen som langtidsstab med oss

Hvis du har tatt en Disippeltreningsskole (DTS) og ønsker å tjene Gud sammen med oss, kan du hjelpe til på mange forskjellige områder.

Har du kompetanse og erfaring du ønsker å tjene innenfor, eller vil du bli utfordret på noen andre områder?

Praktisk vedlikehold, kommunikasjon, regnskap, DTS-stab, villmark og friluftsliv, administrasjon og kontor, menighetsarbeid…
Kontakt oss i dag for å tjene sammen med UIO Nordland.

Unntak for fulltidsstab

Alle YWAM-arbeidere over hele verden må ha bestått og fullført en DisippelTreningSkole (DTS). Alle våre fulltidsstillinger har en betingelse på ento års avtale.

Alle våre stillinger er frivillig og uten lønn. For å bli med i YWAM på fulltid uansett nasjon, må du selv være ansvarlig for egen økonomi og inntekt. Noe likt levittene som vi kjenner fra det gamle testamentet, lever all vår stab på gaver og er avhengig av Guds forsørgelse og generøsiteten fra deres støttepartnere for å dekke alle utgifter.

Hvis du er interesert i å tjene over en kortere periode kan du søke om å få bli “Mission Builder” (lenger ned på siden).

Bli med oss en kort periode som en mission builder (MBI)

Å elske og å tjene

Du kan jobbe i UIO Nordland som en Mission Builder (MBI) opp til 3 måneder. Vi har Mission Building stillinger ledige i flere avdelinger og prosjekter. Vårt ønske er at du får jobbe i et miljø som passer dine ferdigheter og forventninger mens du samtidig møter våre behov.

Du blir å ha muligheten til å jobbe side om side med vår stab og utvikle dype vennskap, og få innsikt i hva fulltidstjeneste kan se ut som.

Å elske og å tjene

Kontakt oss

Vi slår gjerne av en prat

Personvern