Vi redesigner vår DTS

Vil du være med på en opplevelse sammen med Gud?

Gjennom undervisning og turer til spennende steder – med nye venner fra hele verden –
skal du dykke dypere inn i hva det vil si å være en Jesu disippel.
Kom og opplev Guds fantastiske kjærlighet som forandrer alt.
Kom og oppdag mer av Guds kall for ditt liv.

Bli med til Nordland og begynn din reise!

Undervisning

Vi utfordres både i og utenfor klasserommet, lærerike øyeblikk skjer igjennom hele uken. Talerne er internasjonale og deler fra Bibelen og sin egen livserfaring. Vi har nye tema og lærere hver uke. Sammen, jobber både studenter og stab mot det samme målet: Å kjenne Gud og gjøre ham kjent. Du vil bli utfordret, få kunnskap, jobbe i team og ta i bruk det du lærer.

Temaer: Å høre Guds stemme • Guds natur og karakter • Den hellige ånd • Jesus som Herre • Identitet i Kristus • Bønn/Forbønn • Bibeloversikt • Tilbedelse • Hvordan dele evangeliet • Relasjoner og hvordan å jobbe som team • Jesu person og gjerninger • Bibelsk verdensbilde • Misjon, unådde og nasjonene

OpplevelsesUker

OpplevelsesUker

I disse ukene drar vi på opplevesereise med Gud lærer å elske folket og vilmarken i Nordland. Hver uke blir unik!

Lovsang på fjelltopper, overnattingstur igjennom nasjonalparker, grotteturer, bygder og øyer, padle i kajakk og snøhulegraving.

Møt folket i nord og bli med på lokale arrangement. OpplevesesUker representerer selve hjertet til UIO Nordland og skjer minst 7 ganger igjennom DTSen.

Outreach

Outreach er en unik mulighet til å oppleve nye kulturer og være en misjonær. På outreach er målet todelt: Vi ønsker å fortelle mennekser om Jesus ogvise hans kjærlighet igjennom gjerninger.
Outreach kan inneholde evangelisering, gatemøter, støtte opp om kirker, skoler, med ungdom og arbeid i slummen.
Gud elsker nasjonene, og det gjør vi også! Jesus gav denne befalingen, «Gå ut i hele verden og forkynn evangeliet for alt som Gud har skapt!» Markus 16:15

Vi har tre områder spesielt på vårt hjerte: Grønland, Himalaya, Øst-Africa.
Menneskene der er våre folk.

Datoer

Vi utsetter oppstarten av høstens DTS. Vi jobber med og redesigne en ny 6 måneders DTS, følg med! Datoene for neste skole kommer snart!

Etter å ha blitt godkjent som student, sendes en registreringsfaktura til deg på et ikke-refunderbart påmeldingsgebyr på 2000 NOK for å sikre deg plass på skolen. After the registration fee is paid, we will send a lecture phase invoice that can be used to pay the remaining lecture phase fees (63,000) before you arrive. Du kan betale i flere betalinger ved å bruke lecture phase fakturaen. Outreach avgifter forfaller før outreach phase begynner. Du vil ikke kunne gå på outreach phase før alle avgifter er betalt. Du kan betale online via Wise.com, eller du kan gjøre en bankoverføring. Mens du er på base vil du kunne bruke et kort til å betale for et ekstra behandlingsgebyr.

Bli med oss i Nordland, Nord-Norge
og begynn ditt eventyr!

We know it is no small thing to take that first step into missions.
We’d love to get in touch with you, so contact us or apply and we will get back to you! 
We are excited to have you here on our website and hope you will come visit us in person soon. 

Kontakt oss

Vi slår gjerne av en prat

Personvern